Scroll naar boven

Les Sky Angels participent au Raid Amazones Vietnam 2019

De Amazones Raid is een 100% vrouwelijke race, gebaseerd op eenvoudige maar essentiële waarden: het delen en associëren van culturen, de sportieve praktijk zonder overdreven te zijn, en last but not least, solidariteit. ten behoeve van de bevolking van de landen die de Raids elk jaar organiseren. Sinds 2018 wordt de Raid geprojecteerd in 2 verschillende landen, wat het mogelijk maakt om nog meer acties in het veld te ondernemen gericht op solidariteit, gezelligheid en ondersteuning tussen vrouwen.

Dit jaar, Stéphanie D, wie heeft deelgenomen aan de Amazone Raid 2018 in Cambodja, sluit zich aan bij onze representatieve Bretonse en emblematische gezicht van onze vereniging, Arzelle S-C, het avontuur herhalen dit najaar in Vietnam van 11 tot 20 oktober 2019.

Gevolgd door Sandrine F, in reportermodus en morele steun, zelfs logistiek, beginnen ze nu hun fysieke voorbereiding en zoeken ze tegelijkertijd sponsors om hun deelname aan deze race te financieren.

Dit is hun presentatie:

"We zijn alle 3 stewardessen binnen Air France en toch kenden we elkaar niet voordat meneer K, deze verwoestende ziekte, ons samenbrengt, het is wat onze band natuurlijk heeft geweven van de vereniging Hôtesses de l’air Contre le Cancer.”
Sandrine was een van de eerste ambassadeurs die op het HCC-schema 2016 poseerde na borstkanker.
Arzelle, op haar beurt aangeraakt, maakte de omslag van de kalender 2017.
Stéphanie, gespaard maar gevoelig voor de zaak, investeerde elke dag iets meer in de vereniging door onze kleuren te dragen bij sportevenementen, altijd met een vechtlust.
Toen Stéphanie trainde voor haar eerste overval, zat Arzelle in een strijd tegen de ziekte. Elk leefde de ontberingen van anderen, we waren de Kracht en de Moed, het is door te putten uit de waarden en de voordelen van de sport, overgebracht door Stéphanie, dat Arzelle de motivatie vond om sport te associëren met haar behandeling. , om zijn lichaam opnieuw te passen.

Dankzij hun koppigheid, en als een soort continuïteit, heeft de vereniging hun strijd en bijbehorende boodschappen overstegen, bedoeld om te laten zien dat de strijd iedereen samen kan winnen tegen deze ziekte. Stephanie, gesteund door de positieve houding van de getroffen meisjes, inclusief de aanstekelijke Arzelle, deed niets. 

Vandaag stellen onze Amazones, Arzelle en Stéphanie, vergezeld door Sandrine, graag hun team voor dat geregistreerd staat voor de Raid Amazones Vietnam 2019, de SKY ANGELS, que l’association soutiendra tout naturellement.

“Afin de motiver d’éventuels sponsors, nous avons besoin de compter sur un maximum d’abonnés à notre page, https://www.facebook.com/LesSkyAngels/, mais pas uniquement…… Nous souhaitons vous faire vibrer tout au long de cette aventure, en partageant avec vous les moments extraordinaires que nous allons vivre….

Alors rejoignez nous, abonnez vous, partagez, likez, commentez, soyez aussi acteurs et actrices de cette formidable aventure humaine.”

update 22/07/2019, geregistreerd onder het nummer van team 56 (symbolisch en embleem van onze Bretonse Arzelle), dankzij alle mensen die donaties hebben gedaan, aan de bedrijven die zichzelf als Sponsors hebben aangeboden en locaties hebben gekocht adverteren op hun apparatuur.

Hieronder is de link van hun leetchi-kat die hen helpt om dit project te voltooien.

https://www.leetchi.com/c/les-sky-angels-participeront-au-raid-amazones-vietnam-2019?fbclid=IwAR0dFc21KfDqz76T3jimEWl08z3uMifDJsSbSef_Jq5vaYp0FRgJ8HQHL74

 

(Directeur de la publication : Jean-Claude CHAU)

Les sponsors officiels de l’aventure : SKY ANGELS

In het tv-nieuws van Vietnam juli 2019 verschijnen ze in een interview op 13min 25sec.

Zie het artikel over het diner georganiseerd in het voordeel van de Sky Angels in Parijs op 21 juni hier.

ANDERE POSTEN

De maand september, de gouden en groene maand

De maand september, de gouden en groene maand

De maand september staat in het teken van het informeren en vechten voor kinderkanker, het beschermen van onze kinderen, het verdedigen van het onrecht van onze kinderen ...

Jean-Claude 16 september 2019
Twee jaar TTTS, open dag bij onze meter Alexia

Twee jaar TTTS, open dag bij onze meter Alexia

Zaterdag 14 september 2019 zal een open dag worden gehouden in Marly-la-ville (95), de eerste salon The Tétons Tattoo Shop van onze meter Alexia Cassar, ...

Jean-Claude 13 september 2019
De grote week van paardenfokken op Fontainebleau

De grote week van paardenfokken op Fontainebleau

De grote fokweek is een belangrijk evenement in de Franse paardenwereld. Geïnstalleerd in Fontainebleau van 30 augustus tot 8 september 2019. Maria Theresa ...

Jean-Claude 13 september 2019
Onze steun Top Gun, de marine in Rafale

Onze steun Top Gun, de marine in Rafale

We worden ook ondersteund in het leger met de marine - onze pilootpiloot van Rafale Marine die vertrok vanaf de Charles ...

Jean-Claude 31 augustus 2019
nl_NL
fr_FR en_US es_ES it_IT pt_PT de_DE nl_NL